English Quiz – 16 (Antonyms)


1. What is the antonym for Wary?

a) Careless
b) Careful
c)leery
d) Beautiful
Answer a)Careless

2. What is the antonym for Menace?

a) Dangerous
b) Safety
c) mean
d) None of the Above
Answer b) Safety

3. What is the antonym for Opaque?

a) Straight
b) transparent
c) extra-ordianry
d) Giant
Answer b) Transparent

4. What is the antonym for Nepotism?

a) bias
b) truthful
c) Inadequacy
d) fairness
Answer d) fairness

5. What is the antonym for Dire?

a) Calm
b) speedy
c) urgent
d) Anxiety
Answer a)Calm

6. What is the antonym for Eminent?

a) big name
b) desirable
c) Common
d) Stubborn
Answer c)Common

7. What is the antonym for Spurt?

a) Dumb
b) Continuity
c) Uncivilized
d) Elegant
Answer b) Continuity

8. What is the antonym for Ire?

a) Anger
b) Calm
c) Behaved
d) None of the above
Answer b) Calm

9. What is the antonym for Snag?

a) Cheerful
b) Advantage
c) Particular
d) sober
Answer b) Advantage

10. What is the antonym for keen?

a) anxious
b) dispassionate
c) Low
d) Elegant
Answer b) Dispassionate