English Quiz – 18 (Antonyms)


1. What is the antonym for Beseech?

a) ditch
b) beg
c) refuse
d) Beautiful
Answer c) refuse

2. What is the antonym for Renege?

a) Dangerous
b) abandon
c) rout
d) honor
Answer d) honor

3. What is the antonym for Mutiny?

a) rebellion
b) transparent
c) obedience
d) Giant
Answer c) Obedience

4. What is the antonym for Wither?

a) enlarge
b) decline
c) Inadequacy
d) fairness
Answer a) Enlarge

5. What is the antonym for Tow?

a) Calm
b) push
c) urgent
d) pull
Answer b) push

6. What is the antonym for Trepidation?

a) apprehension
b) assurance
c) Common
d) trial
Answer b) Assurance

7. What is the antonym for Ecstasy?

a) bliss
b) misery
c) Uncivilized
d) Elegant
Answer b) Misery

8. What is the antonym for Immobile?

a) Motionless
b) Motion
c) Behaved
d) None of the above
Answer b) Motion

. What is the antonym for Lithe?

a) agile
b) rigid
c) loafer
d) sober
Answer b) rigid

10. What is the antonym for flamboyant?

a) anxious
b) dispassionate
c) bomblastic
d) dull
Answer d) Dull