English Quiz – 22 (Antonyms)


1. What is the antonym for Servitude?

a) freedom
b) slavery
c) refuse
d) begging
Answer c) freedom

2. What is the antonym for Commotion?

a) noisy
b) cremation
c) calm
d) common
Answer c) calm

3. What is the antonym for Stench?

a) Stinky
b) Sweet smell
c) obedience
d) stretch
Answer b) Sweet smell

4. What is the antonym for Baffle?

a) confuse
b) decline
c) clarify
d) fairness
Answer c) clarify

5. What is the antonym for Revulsion?

a) Calm
b) dislike
c) urgent
d) liking
Answer d) liking

6. What is the antonym for Potent?

a) apprehension
b) powerful
c) weak
d) trial
Answer c) weak

7. What is the antonym for Servile?

a) bliss
b) misery
c) to serve
d) bossy
Answer d) Bossy

8. What is the antonym for Frantic?

a) anxiety
b) Motion
c) calm
d) None of the above
Answer c) Calm

9. What is the antonym for Glee?

a) agile
b) Overjoyed
c) disappointment
d) sober
Answer c) disappointment

10. What is the antonym for Anguish?

a) severe pain
b) happiness
c) anxiety
d) dull
Answer b) happiness