English Quiz- 24 (Antonyms)


1. Tick the antonym for Progenitor

a) Spectator
b) Ancestor
c) Descendant
d) Beautiful
Answer c) descendant

2. Tick the antonym for Wrath

a) Dangerous
b) abandon
c) rout
d) calm
Answer d) calm

3. Tick the antonym for Fathom

a) Appreciate
b) Transparent
c) Calmness
d) Giant
Answer c) Calmness

4. Tick the antonym for Jubilant

a) Depressed
b) Decline
c) Inadequacy
d) Europhic
Answer a) Depressed

5. Tick the antonym for Flabbergast

a) Astonish
b) Push
c) Clear up
d) Pull
Answer c) Clear up

6. Tick the antonym for Agitate

a) Apprehension
b) Lull
c) Common
d) Trial
Answer b) Lull

7. Tick the antonym for Embellished

a) Bliss
b) Misery
c) Decrease
d) Elegant
Answer c) Decrease

8. Tick the antonym for Melee

a) Confused
b) Motion
c) Behaved
d) Peace
Answer d) Peace

9. Tick the antonym for valor

a) Agile
b) Cowardice
c) Loafer
d) Boldness
Answer b) cowardice

10. Tick the antonym for Exuberance

a) Anxious
b) Apathy
c) Ardor
d) Dull
Answer b) Apathy