English Quiz – 38 (Antonyms)


1. What is the antonym for Fickle?

a) Inaccurate
b) Unnoticed
c) Appreciate
d) Loyal
Answer d) Loyal

2. What is the antonym for Evasive?

a) Frank
b) Mistaken
c) Exuberant
d) Pensive
Answer a) Frank

3. What is the antonym for Opulence?

a) Transparency
b) Penury
c) Generosity
d) Opacity
Answer b) Penury

4. What is the antonym for Plethora?

a) Denial
b) Aversion
c) Scarcity
d) Despair
Answer c) Scarcity

5. What is the antonym for Entice?

a) Authorise
b) baffle
c) Repel
d) Misplace
Answer c) Repel

6. What is the antonym for Paltry?

a) Lethargy
b) Matchless
c) Obsolete
d) Surfeit
Answer d) Surfeit.

7. What is the antonym for Parsimonious?

a) Conformity
b) Generous
c) Stiff
d) Convincing
Answer b) Generous

8. What is the antonym for Fetter?

a) Liberate
b) Cure
c) Compare
d) Diminish
Answer a) Liberate

9. What is the antonym for Protract?

a) Vigorous
b) Erratic
c) Extensive
d) Shorten
Answer d) Shorten

10. What is the antonym for Desultory?

a) Methodical
b) Casual
c) Aversion
d) Misjudge
Answer a) Methodical