English Quiz – 9 (Antonyms)


1. What is the antonym for Meticulous?

a) Careless
b) Extreme Care
c) Ugly
d) Beautiful
Answer a)Careless

2. What is the antonym for Profuse?

a) Supplement
b) Lacking
c) Abundant
d) None of the Above
Answer b)Lacking

3. What is the antonym for Petite?

a) Straight
b) Small
c) Hesitant
d) Giant
Answer d)Giant

4. What is the antonym for Stature?

a) Honor
b) Dignity
c) Inadequacy
d) equivocal
Answer c) Inadequacy

5. What is the antonym for Exaggerate?

a) Compress
b) Speedy
c) Overstate
d) Anxiety
Answer a)Compress

6. What is the antonym for Quarantine?

a) Detention
b) Confused
c) Freedom
d) Stubborn
Answer c)Freedom

7. What is antonym for Uncouth?

a) Dumb
b) Civilized
c) Uncivilized
d) Elegant
Answer c)civilized

8. What is the antonym for Impish?

a) Dumb
b) Casual
c) Behaved
d) None of the above
Answer c)Behaved

9. What is the antonym for Forlorn?

a) Cheerful
b) Abandoned
c) Particular
d) Depressed
Answer a)Cheerful

10. What is the antonym for Shrill?

a) High pitched
b) Polite
c) Low
d) Elegant
Answer c)Low