English Quiz – 44 (Mixed Topics)


1. The tension between us has EASED a little.

a) eased off
b) eased up
c) eased over
d) No improvement
Answer d) No improvement

2. Whenever my students come across new words. I ask them TO LOOK FOR THEM in the dictionary.

a) To look it up
b) To look them up
c) To look at them
d) No improvement
Answer b) To look them up

3. He INSISTED he was innocent.

a) insisted on that
b) insisted that
c) insisted with
d) No improvement
Answer b) insisted that

4.The child shouted THAT HE MIGHT ATTRACT ATTENTION.

a) to attract attention
b) In attracting attention
c) that he may attract attention
d) No improvement
Answer a) to attract attention

5. EACH FURNITURE on display in this hall is on sale.

a) Each of the furniture
b) Each piece of furniture
c) Each one of furniture
d) No improvement
Answer b) Each piece of furniture

6. What is the meaning of Above board?

a) Honest and frank
b) Over confident
c) To flaunt
d) None
Answer a) Honest and frank.

7. What is the meaning of Apple pie -order?

a) In orderly manner
b) the cause of friction
c) Extremely neat and clean
d) To feel comfortable
Answer c) Extremely neat and clean

8. What is the meaning of At sixes and seven?

a) To withdraw
b) To keep one at a distance
c) In a state of confusion or disorder
d)To be possessive
Answer c) In a state of confusion or disorder.

9. What is the meaning of To be in one’s good books?

a) To be in one’s favor
b) To wait patiently
c) To maintains the relations
d) Being good
Answer a) To be in one’s favor

10. What is the meaning of To be born with a Silver spoon?

a) being yourself
b) getting rich
c) spending money
d) To be born in an affluent family
Answer d) To be born in an affluent family

11. What is the opposite of Procrastinate?

a) To be prompt
b) To adjudicate
c) To teach
d) To help others
Answer a) To be prompt

12. What is the opposite of Proclivity?

a) Speed
b) Weakness
c) Disgust
d) Disinclination
Answer d) Disinclination

13. What is the opposite of Outlandish?

a) Modern
b) Moderate
c) Disrespectful
d) Coward
Answer a) Modern

14. What is the meaning of Ferret?

a) Steal
b) Search
c) Forget
d) Fight
Answer b) Search.

15. What is the meaning of Pecuniary?

a) Pertaining to Money
b) Pertaining to Politics
c) Pertaining to Geography
d) Pertaining to History
Answer a) Pertaining to Money