English Quiz – 42 (Sentence Improvement)


1. The young child SUNG A very sweet song.

a) singed the
b) singed
c) sang a
d) No improvement
Answer c) Sang a

2. I have already read this book twice.

a) I already twice have read this book twice.
b) I twice have alraedy read this book.
c) I have twice already read this book.
d) No improvement
Answer d) No improvement

3. He DIED WITH heart disease.

a) died from
b) died of
c) was dead from
d) No improvement
Answer b) Died of

4. They were not interested in DISCUSSING ABOUT YOUR PROBLEMS.

a) discussing your problems
b) discussing on your problem
c) discussing from your problem
d) No improvement
Answer b) discussing your problems

5. We have instruction from the headquarter NOT PURCHASE any new car this year.

a) That not purchase
b) Not purchasing
c) Not to purchase
d) No improvement
Answer c) Not to purchase

6. What is the meaning of “to harp on the same string”?

a) To keep repeating the same thing
b) To have private end to serve
c) To understand the implication of something
d) Something which is null
Answer a) To keep repeating the same thing

7. What is the meaning of “To hold out the olive branch”?

a) To give something valuable
b) To be wrecked completely
c) To hold out an offer of peace or compromise
d) To give an evil person credit
Answer c) To hold out an offer of peace or compromise

8. What is the meaning of “In the teeth of”?

a) Against time
b) Against direct opposition
c) In favor of
d) None of these
Answer b) Against direct opposition

9. What is the meaning of “Keep abreast of”?

a) To keep oneself informed
b) acting as a detective
c) To maintains serious face
d) to wait with expectation and anxiety
Answer a) To keep oneself informed

10. What is the meaning of “Keep the ball rolling”?

a) being yourself in hard times
b) continue to take revenge
c) To avoid starvation
d) To continue the conversation
Answer d) To continue the conversation

11. What is the meaning of STARK

a) Brave
b) Complete or utter
c) Angry
d) Dangerous
Answer b) Complete or utter

12. What is the meaning of IMPROVIDENT?

a) Shabby
b) Incapable of proof
c) Prophetic
d) Thriftless
Answer d) Thriftless

13. What is the meaning of OSTRACIZE?

a) To exclude
b) To show off
c) To point out
d) To offend
Answer a) To exclude