English Quiz – 12 (Synonyms)


1. What is the synonym for Voluble?

a) Talkative
b) Quiet
c) Silent
d) Prayer
Answer a) Talkative

2. What is the synonym for Brusque?

a) Abrupt
b) Calm
c) Noisy
d) None
Answer a) Brusque

3. What is the synonym for Sylphlike?

a) Graceful
b) Ugly
c)Quick
d) Passive
Answer a) Graceful

4. What is the synonym for Abysmal?

a) Poor
b) Rich
c) Alumni
d) High
Answer a) Poor

5. What is the synonym for Repugnant?

a) Unacceptable
b) Poor
c) Rich
d) Graceful
Answer a) Unacceptable

6. What is the synonym for Abhorrent?

a) Despicable
b) Awesome
c) Contented
d) Aimless
Answer a) Despicable

7. What is the synonym for Reprehensible?

a) Odious
b) Ignoble
c) Uncensored
d) Loving
Answer a) Odious

8. What is the synonym for Dilettante?

a) Dabbler
b) Professional
c) Knowledge
d) Specialist
Answer a) Dabbler

9. What is the synonym for Credence?

a) Belief
b) Angry
c) Alumni
d) unaccepted
Answer a) Belief

10. What is the synonym for Gusto?

a) Zest
b) Elevation
c) Nadir
d) Zenith
Answer a) Zest