English Quiz – 13 (Synonyms)


1.What is the synonym for Avidity?

a) Enthusiasm
b) Calm
c) Passive
d) Disrespectful
Answer a) Enthusiasm

2. What is the synonym for Vehemence?

a) Fervor
b) Insincerity
c) Emotionless
d) Tears
Answer a) Fervor

3. What is the synonym for Vengeance?

a) Reprisal
b) Equality
c) Injustice
d) Untouchability
Answer a) Reprisal

4.What is the synonym for Nemesis?

a) Penalty
b) Prize
c) Reward
d) Rival
Answer d) Rival

5.What is the synonym for Lousy?

a) Awful
b) Beautiful
c) Appealing
d) Dreadful
Answer a) Awful

6. What is the synonym for Abstruse?

a) Obscure
b) Easy
c) Uncomplicated
d) Understand
Answer a) Obscure

7. What is the synonym for Arcane?

a) Secrets
b) Story-telling
c) Unhidden
d) Hurry
Answer a) Secrets

8. What is the synonym for Cloak-and-dagger?

a) Secretive
b) King
c) Recessive
d) Ugly
Answer a) Secretive

9.What is the synonym for Decree?

a) Order
b) Conquer
c) Fail
d) Trustworthy
Answer a) order

10.What is the synonym for Truism?

a) Platitude
b) Cradle
c) Monuments
d) Thought
Answer a) Platitude