English Quiz – 15 (Synonyms)


1. What is the meaning of coquettish?

a) Seductive
b) Ugly
c) Sluggish
d) Quick
Answer a) Seductive

2. What is the meaning of exuberant?

a) Excitement
b) Ferocious
c) Scary
d) Swag
Answer a) Excitement

3. What is the meaning of promenade?

a) Walk
b) Race
c) Gamble
d) Eject
Answer a) Walk

4. What is the meaning of puling?

a) Cry
b) Excitement
c) Bull-Fight
d) Slow
Answer a) Cry

5. What is the meaning of bunkum?

a) Nonsense
b) Extremely Good
c) Profits
d) Applications
Answer a) Bunkum

6. What is the meaning of aphrodisiac?

a) Seductive
b) Healing
c) Long-lasting
d) Effective
Answer a) seductive

7. What is the meaning of doer?

a) Performer
b) Lazy
c) Attractive
d) Intellectual
Answer a) Performer

8. What is the meaning of pugnacious?

a) Fight
b) Friendship
c) Morals
d) Jinx
Answer a) Fight

9. What is the meaning of bellicose?

a) Aggressive
b) Pule
c) Romance
d) Seductive
Answer a) Aggressive

10. What is the meaning of placid?

a) Calm
b) Enthusiastic
c) Lazy
d) Bad- Morals
Answer a) Calm