English Quiz – 8 (Synonyms)


Direction: Questions related to Synonyms is most common for all kinds of competitive exams. Take this English quiz and see how much you know about the English.

1. What is the Synonym for Stupor?

a) Unconsciousness
b) Common
c) Tough
d) Hill
Answer a)Unconsciousness

2. What is the Synonym for Obese?

a) Thin
b) Weak
c) Overweight
d) Tough
Answer c)Overweight

3. What is the Synonym for Ambush?

a) Broken
b) Unconscious
c) Trap
d) Enemy
Answer c)Trap

4. What is the Synonym for Detest?

a) Betrayal
b) Abandon
c) Hatred
d) equivocal
Answer c)Hatred

5. What is the Synonym for Skirmish?

a) Brotherhood
b) Speedy
c) Crazy
d) Fight
Answer d)Fight

6. What is the Synonym for Novice?

a) New Born
b) Beginner
c) Innocent
d) Particular
Answer b)Beginner

7. What is the Synonym for Sheer?

a) Dumb
b) Sharp
c) Shrewd
d) Complete
Answer d)Complete

8. What is the Synonym for Contort?

a) Anxiety
b) generous
c) Twist
d) Elegant
Answer c)Twist

9. What is the Synonym for Extravagant?

a) Miser
b) Ugly
c) Free-spending
d) Stubborn
Answer c)Free-Spending

10. What is the Synonym for Encampments?

a) Camp
b) Spot
c) Home
d) None of the above
Answer a) Camp