English Test – 3 (Synonyms)


Direction: Questions related to Synonyms is most common for all kinds of competitive exams. Take this english quiz and see how much you know about the English

1. What is the synonym for survivor?

a) Remaining people
b) Dead people
c) Alive people
d) Surprise visitor
Answer a) remaining people

2. What is the synonym for Boss?

a) Employer
b) Servant
c) Employee
d) Worker
Answer d) employer

3. What is the synonym for spontaneous?

a) Hurry
b) Unplanned
c) Wet
d) Decided
Answer b) unplanned

4.What is the synonym for zeal?

a) Excitement
b) Height
c) Success
d) Hatred
Answer a) excitement

5. What is the synonym for aloof?

a) Isolated
b) Loved
c) Hurt
d) Undetermined
Answer a) isolated

6. What is the synonym for provoke?

a) Force
b) Compare
c) Make angry
d) Vote for
Answer a) force

7. What is the synonym for evoke?

a) Awake
b) Late
c) Lousy
d) Force
Answer a) awake

8. What is the synonym for puny?

a) Cry
b) Weak
c) Force
d) Race
Answer 2) weak

9. What is the synonym for pygmy?

a) Insignificant
b) Moral
c) Passion
d) Determined
Answer a) insignificant

10. What is the synonym for furtive?

a) Nervousness
b) Secrets
c) Lie
d) Active
Answer b) secrets