English Test – 4 (Synonyms)


Direction: Questions related to Synonyms is most common for all kinds of competitive exams. Take this english quiz and see how much you know about the English.

1. What is the synonym for Ostentatious?

a) Showy
b) Simple
c) Lavish
d) Elegant
Answer a) Showy.

2. What is the synonym for Brazen?

a) witty
b) Shameless
c) Serene
d) Lucky
Answer b) Shameless

3. What is the synonym for Deceptive?

a) Misleading
b) Fact
c) Truth
d) Appropriate
Answer a) Misleading.

4. What is the synonym for Intermittent?

a) Regular
b) Beautiful
c) Irregular
d) None of the above
Answer c) Irregular

5. What is the synonym for Spasmodic?

a) Intermittent
b) Appropriate
c) Survive
d) Courageous
Answer a) intermittent

6. What is the synonym for Exonerate?

a) Absolve
b) Accuse
c) Lucky
d) Dangerous
Answer a) Absolve.

7. What is the synonym for Scrupulous?

a) Careful
b) Clever
c) Kiddish
d) Careless
Answer d)Careless

8. What is the synonym for Menial?

a) Artful
b) Skillful
c) Unskilled
d) Brilliant
Answer c)Unskilled

9.What is the synonym for Vivacious?

a) Lively
b) Dull
c) Muck
d) Soothing
Answer a) Lively

10. What is the synonym for Sycophant?

a) Creep
b) Honest
c) Brilliant
d) Wise person
Answer a) Creep.