English Test – 5 (Synonyms)


Direction :Questions related to Antonyms is most common for all kinds of competitive exams. Take this english quiz and see how much you know about the English

1. What is the antonym for Modicum?
a) Whole
b) Medium
c) Lavish
d) Elegant
Ans. a) Whole

2. What is the antonym for Draconian?

a) Amendable and easy
b) Dangerous
c) Terrifying
d) Horror
Ans. a)Amendable and easy

3. What is the antonym for Herculean?

a) Strong
b) Simple
c) Weak
d) Elegant
Ans. c) Weak

4. What is the antonym for Sycophant?

a) Well Wishing
b) unmannerly
c) Polite
d) None of the above
Ans.b) unmannerly

5. What is the antonym for Insincere?

a) Real
b) False
c) Rude
d) Evasive
Ans. a) Real

6. What is the antonym for Dilettante?

a) Unskilled
b) Professional
c) Rude
d) Misleading
Ans.b) Professional

7. What is the antonym for Vivacious?

a) Lively
b) Dull
c) Lavish
d) Beautiful
Ans. b) Dull

8.What is the antonym for Caustic?

a) Abrasive
b) Tough
c) Lavish
d) Mild
Ans. d) Mild

9. What is the antonym for Menial?

a) Boring
b) Exciting
c) Rude
d) Polite
Ans. a) Boring

10.What is the synonym for BOISTEROUS?What is the antonym for Quixotic?

a) Boring
b) Pragmatic
c) Unruly
d) Foolish
Ans. b) Pragmatic

11. What is the synonym for HIRSUTE?

a) Hairy
b) Daring
c) Active
d) Quiet
Answer a) hairy

12. What is the synonym for TAWDRY?

a) Cheap
b) Young
c) Stupid
d) Full
Answer a) cheap

13. What is the synonym for VACILLATE?

a) Fluctuate
b) Firm
c) Patience
d) Confuse
Answer a) fluctuate