English Quiz – 7 (Synonyms)


1. What is the Synonym for Cabal?

a) Old Fashioned
b) Group
c) Alone
d) Over-Crowd
Answer b)Group

2. What is the Synonym for Cynical?

a) Doubtful
b) Substitute
c) Happiness
d) None of the Above
Answer a)Doubtful

3. What is the Synonym for Fierce?

a) Polite
b) Brutal
c) Tough
d) Super
Answer b)Brutal

4. What is the Synonym for Wit?

a) Stupid
b) Humorous
c) Intelligence
d) equivocal
Answer c)Intelligence

5. What is the Synonym for Figment?

a) Real
b) Speedy
c) Lie
d) Creation
Answer d)Creation

6. What is the Synonym for Hover?

a) Logical
b) Float
c) Super
d) Stable
Answer b)Float

7. What is the Synonym for Lithe?

a) Dumb
b) Ugly
c) Lavish
d) Graceful
Answer d)Graceful

8. What is the Synonym for Angst?

a) Anxiety
b) Brave
c) Courage
d) Elegant
Answer a)Anxiety

9. What is the Synonym for Munificence?

a) Generosity
b) Ugly
c) Hospitality
d) Stubborn
Answer a)Generiosity

10. What is the Synonym for Speck?

a) Dust
b) Spot
c) Clean
d) None of the above
Answer b) Spot